Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Nuffnang Ads

Total Pageviews

Thursday, July 26, 2012

Rayyan pegi Genting..

First time time aku bawak yayen pegi naik genting time umur dia 11 bulan hehe cian anak aku walaupun dasar yer yayen nie memang suke berjalan bile tengok muke dia yang mula meneroka seluruh alam nampak dia sangat girang dan gembira sangat aku & hubby pun seronok bile tengok anak kami nie tak meragam bile bawak bercuti heheh..
Time tunggu Cabel car

Time tue rayyan merenget nak susu badan tapi tempat orang ramai memang xley nak menyusukan yayen cian sangat tue yang dia buat muke sememeh jer..Untie cine kt blakang kiteorg ngusik yayen tp tgk la muke yayen tue cm org penat jer hehehe..bukan nak kata ape tapi aku tengok bile g tempat2 yang ramai kaum cina mesti diorg akan tanya anak ker? aku pun kata yup saya punye anak.. pastu mst diorg akan tanya "U punyer husband cina ka? aku pun cakap "tak husband malay.."tapi u punye anak chiness look ya.." aku just senyum jer hehehe kt kampung e. hubby di punyer kawan panggil apek tak tahu nape maybe mata dia sepet kot ye la org jawa kan..
 Yayen & papa ye dlm cabel car

 Mama & yayen

Tak banyk pic pun amik time atas just naik saje2 je nk bawak yayen jalan..nie je la pic yang ada..erm pasni nak berjalan g tunggu ad modal bley g jauh ckit kan heheh pas lepak kat atas makan kt MarryBrown kiteog blek dan singgah kt Strawberry park kt Gohtong jaya xjauh dari cabel car.

 Pic depan Strawberry park kt Gohtong jaya..Yayen punyer seronok sampai tak nak lepas tangan maskot strawberry tue heheh

 Kt dalam Strawberry park sebelum kami nak Pickself strawberry tue


 Post manje yayen untuk mama..

Hah nie pic aku & en.hubby time br kawen heheh pun kt genting gak..

Sekian untuk hari ini..kerana jemari ku da naik kebas menaik dari pagi sampai petang mata pun da nk juling tengok huruf huhuhu

No comments:

Post a Comment