Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Nuffnang Ads

Total Pageviews

Wednesday, August 29, 2012

Kenape Dhia Qalesya???

                   Assalamualaikum..pembuka bicara eh bukan main sopan bunyi yer..heheh sebelum saya berceloteh lagi panjang moh la saya perkenalkan diri nama saya huda..tapi mesti korang tertanya-tanya kan nape name betol dengan nama blog laen kan..jeng..jeng..jeng..jawapan yer..eh try teka heheh ok ok sebab huda suka kat name tue huhu "Dhia Qalesya" heheh ti anak ke2 kalau dapat gurl nak bagi nama tue la huhu..

                 Sebenarnya saya baru jer blaja memblog kan diri huhu rasa cam best jer tengok orang ad blog so kite pun tingin la berusaha gak nak buat blog cm ner kan..heheh laupun hakikat nya tak tahu ape benda yang di wat yer huhu..ok saya da berkahwin dan ad seorang anak boy yer setakat nie la nak bertambah tue kalau ad rezeki pun ok gak..klau kembar lagi best heheh berangan nak kembar yang sorang nie pun da pening pala heheh tak salah kan mencube..hihi..oleh kerana rasa ingin belajar lagi saya pun status student kt UITm lau pun da beranak pinak hehe insyaallah lagi 3 tahun abes la bunyik cam nak greg skarang jer..xsabar tau..

                Ok la tue je la yang dapat saya karot kan cam da tak de ideal plak kan..erm sok pk ape yang nak di update yer huhhu..bubyee..salam sayang..muah..


2 comments: